Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Nincs elzárt település, lezárt út Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. január 14.

Image A vasárnap délután óta tartó intenzív havazás ellenére Fejér megyében nincsen lezárt út vagy elzárt település. Több út ugyan nehezen járható, de a reggeli órákban balesetekről sem érkezett bejelentés.

Tovább...
 
A hétvégén történt... Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. január 07.

Image A Fejér Megyei Rendőr-kapitányság sajtóosztálya az elmúlt 48 óra rendőrséget érintő eseményeiről nyújtott tájékoztatást.

Tovább...
 
Egy kis odafigyeléssel, elővigyázatossággal megelőzhetjük a bajt Nyomtatás E-mail
Írta: Biszticz Anett   
2012. december 27.
A karácsonyi időszakban díszítésként sok otthonban gyújtanak gyertyát és mécsest, ezek azonban könnyen okozhatnak baleseteket. Az ünnepi időszakkal összefüggő tűzesetek kiváltó oka leggyakrabban az, hogy az égő gyertyákat gyúlékony anyag közelében helyezik el, a keletkező lángok a különböző textíliákon, függönyön keresztül átterjednek a helyiség más berendezési tárgyaira. A karácsonyfákon elhelyezett lámpafüzérek elektromos meghibásodása is tüzet okozhat, a száraz fenyő ilyenkor pillanatok alatt lángba borul. Ezért fontos, hogy csak ellenőrzött műszaki állapotú fénydíszítést alkalmazzunk a karácsonyfákon. Az adventi koszorúk, amelyek jellemzően könnyen éghető anyagokból készülnek, szintén nagy odafigyelést igényelnek.
Tovább...
 
A tűzijátékok biztonságos használatáról Nyomtatás E-mail
Írta: Biszticz Anett   
2012. december 27.
A pirotechnikai termékeket a vonatkozó jogszabály alapján a kockázattól és a zajszinttől függően négy kategóriába soroljuk. Ezek közül az első három kategória kerülhet magánszemélyek birtokába, a negyedikbe tartozó eszközöket már csak pirotechnikus használhatja és kezelheti.
Tovább...
 
Felállt a jégőrség a Velencei-tavon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. december 19.

Image A Gárdonyi Rendőrkapitányság vízi körzeti megbízottai rendszeres ellenőrzéseket hajtanak végre a Velencei-tavon, illetve annak környékén, tekintettel arra, hogy a tó még nincsen teljesen befagyva, így nem alkalmas arra, hogy annak jegén bárki tartózkodjon. Több helyen tiltó tábla is ki van téve a tóra. Így a Gárdonyi Rendőrkapitányság azt javasolja, hogy ameddig nincsen kijelölt korcsolyázásra alkalmas terület, addig senki ne menjen rá a befagyott vízre, mert az még nem érte el azt a megfelelő jégvastagságot, amin már kellő biztonsággal lehetne tartózkodni.

Tovább...
 
Lakossági fórum a télről Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2012. december 18.

Image A biztonságos téli közlekedés és ünnepi készülődés kapcsán lakossági tájékoztató fórumot tartott a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság  a Civil Központban, Székesfehérváron. A rendezvényen a téli közúti közlekedés veszélyeire, az ünnepi időszakkal összefüggő tűzesetek és a szén-monoxid-mérgezés megelőzésére, továbbá a hideg időből adódó megbetegedések, sérülések elkerülésére hívta fel együttesen a figyelmet a katasztrófavédelem, a rendőrség, a mentőszolgálat, a kormányhivatal népegészségügyi szakigazgatási szerve, valamint az autóklub. A rendezvényen az Árpád Szakképző Iskola több osztálya is részt vett.

Tovább...
 
Jól bántak a fegyverrel Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. december 18.

Image A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság négy csapattal képviseltette magát Budapesten, az RSZKK-n megrendezett pisztoly lőversenyen. A megmérettetésen maga a főkapitány is részt vett, aki a 198 induló közül az előkelő 65. helyen végzett.

Tovább...
 
Többlakásos sorház gyulladt ki Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2012. december 13.

Image Tűzeset miatt több mint húsz embernek kellett elhagynia otthonát tegnap éjszaka Székesfehérváron. A Tátra utcában egy sorház tetőszerkezete gyulladt ki. A lakók már nem térhettek vissza az épületbe, ideiglenes elhelyezésükről a Székesfehérvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség polgári védelmi felügyelője rövid időn belül gondoskodott, az önkormányzat egy városi kollégiumban biztosított átmeneti szálláshelyet.

Tovább...
 
Elmúlt 24 óra eseményei Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. december 13.

Image A Fejér Megyei Rendőr-kapitányság sajtóosztálya az elmúlt 24 óra rendőrséget érintő eseményeiről nyújtott tájékoztatást.

Tovább...
 
VESZÉLYES A VÁROSI TAVAK JEGÉRE LÉPNI Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2012. december 13.

Image A városi tavak már befagytak jegük azonban vékony, nem alkalmas korcsolyázásra. A folyamatos vízpótlás miatt egyenetlen a jég vastagsága. A Városgondnokság felhívja a figyelmet, hogy jégre lépni, korcsolyázni szigorúan tilos és életveszélyes.

Tovább...
 
Az elmúlt 24 óra eseményei Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. december 10.

Image A Fejér Megyei Rendőr-kapitányság sajtóosztálya az elmúlt 24 óra rendőrséget érintő eseményeiről nyújtott tájékoztatást.

Tovább...
 
<< Első < Előző 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1134 - 1144 / 2095